facebook

У Франківську 9 померлих від коронавірусу, захворіла багатодітна сім’я

Міський голова Франківська Руслан Марцінків повідомив у прямому ефірі, що на цей час у Франківську сталося 9 смертей від коронавірусної хвороби.

“9 підтверджених випадків за результатами ПЛР-тестів. Ще по 2 очікуємо результатів. Але за три останні доби не було смерті жодного франківця”, – поінформував мер.

Пише - джерело.

За словами мера, в області зафіксовано 300 випадків коронавірусу, 82 з Франківська. Троє нові – з сіл Франківської ОТГ: Підлужжя, Черніїв, Підпечари.

У міських лікувальних закладах проведено 1024 експрес-тести, коронавірус показали 269.

Марцінків розповів, що вагітна жінка з позитивним тестом на коронавірусну інфекцію, яка була переведена з Міського перинатального центру до ОПЦ, видужує. З її дитиною все гаразд.

Читайте також:  "Штам "Дельта" поширюють саме вони, ось як їх слід зупинити": лікар Комаровський про найважливіше питання щодо вірусу

“Маємо негативну тенденцію, – констатував Марцінків, – захворіла дитина з багатодітної сім’ї”.

В Обласну інфекційну лікарню госпіталізована старша з 4 дітей франківської родини. Їй 17 років і 10 місяців. Позитивний результат за ПЛР-тестом. Її мама також має позитивний тест на коронавірус, але із нескладним перебігом лікується вдома.

Чи контактує жінка із рештою дітей, мер не зазначив.

Хвора дівчина в обласній інфекційній має легкий перебіг хвороби, наразі без температури.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: