facebook

Марцінків розказав, яких конкретно ромів він хотів “запакувати” і вивезти

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пояснив, яких конкретно осіб ромської національності хотів відправити на Закарпаття.

В ефірі радіо “Західний полюс” 23 квітня мер пояснив, йдеться про 20 осіб з Іршавського та Свалявського районів Закарпатської області, інформує “Галка“.

Пише - джерело.

“Ці 20 осіб ходять містом, порушують карантин, чіпляються до людей. Якщо їм не давали кошти, то підходили впритул”, – пояснює Марцінків.

Очільник міста додав, що на ромів є безліч повідомлень на лінію “102”. Поліція просила дати автобус і транспорт вони отримали.

“Частина людей погодилися поїхати, а частина, вже знаходячись біля автобуса, відмовилися. Вони продовжують ходити містом”, – каже Руслан Марцніків.

Читайте також:  Тіло дівчинки віддали в сміттєвому пакеті разом із використаними рукавичками

Нагадаємо, 21 квітня під час щотижневої оперативної наради Марцінків доручив правоохоронцям “запакувати” і вивезти ромів на Закарпаття.

“Що значить “відмовилися”? А чому не запакували? Є поліція. До наступного вівторка маєте вирішити цю проблему. Ми вам автобус дали. Поліція просила дати автобус — дали. Чому не запакували й не вивезли?” — запитав міський голова

Поліціянти пояснили, що 10 ромів вже передали закарпатським правоохоронцям.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: